Monday, November 17, 2008

warkah untuk seorang teman

sincerely to: siti maryam bt ayob ,,

assalamualaikum maryam..
i knew that u takkan pernah baca surat ni but still..
*sighs*
semalam, masa zatul call kita nk beritahu pasal awak,
kita dh ada somewhat bad feeling.
dan ternyata, betul, berita yg menanti kita tu berita yg tragis utk awak.
ayahanda awak- encik ayob telah meninggal dunia kelmarin.

maryam..
masa kita call awak semalam pun, awak dh mcm emotionless.
even everyone yg ckp dgn awk pun rasa mcm tu.
kita pernah rapat dgn awak..
even kita dulu diterima ke asrama yg sama kan?
dan hati kita ni mcm dirobek bila dapat berita tu.....
plus kita berdua skrg ni tgh dlm mood spm.
dan ayah awak pergi..
kita seriously afraid that u might be broke down.
tapi kita tahu awak kuat, insyaAllah :)
dan kita sendiri nak awak kuat.
ingat pesanan ayah awak.. impian dia..
hadiahkanlah keputusan spm awak nanti untuknya.
yang termampu utk kita lakukan adalah memberi semangat pada awak
dan sedekahkn al-Fatihah untuk arwah ayah awak.


whatsoever: im taken by him;)

2 comments:

PakciQue said...

Yang pergi tetap pergi...

Berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul..

Sampaikan salam takziah kepada beliau..

Al-Fatihah...

nuhamuneerah said...

terima kasig pakcique:')