Saturday, November 22, 2008

kiraan ke bawah

huallaweyh. tinggal satu paper saja lagi. yayy~ @tepuktangan
hari hari yg menegangkan segala urat ini bakal berakhir. @raya
pelik. sangat pelik.
subjek yang saya rasa susah.. exp: bio and phys,,
soalan dia boleh tahan senang. @adil
bila yg kita expect nk jd senang.. exp: addmath,,
punyalah susah sampai menitis air mata ni.
rasa mcm dh tk ada life masa tu. @tensyen
but anyway, yg penting my focus untuk subjek seterusnya tak hilang.
hmm. semalam petang, abah tanya soalan susah! @gigit

abah: kamu dh fikir nk jadi apa? dh pilih Uni mana?
saya: err... @fikir tak tahu lagi. medic kot.
abah: kalau medic, 6 tahun tau.
saya: tahu.. nk pergi tempat yang relatives kita tk pergi lagi. @doa
abah: papua new guinea?
saya: hah? tk naklah. @takbole
abah: habis tu? medan? sama tempat dgn abg nizam.
saya: dekat sangat. nnti org tnya nua belajar kat mana.. kalau kata medan, nanti orang kata "ouhh,, medan...."
abah: Russia?
saya: dia atas-atas sikit eh bah. ada salji kn?
abah: *anggukan*
saya: @nari

p.s.
okay, sangat tragis. saya tahu. apalah ada pada tempat ya tak.
yang penting, keinginan kita utk belajar dan berjaya.
cheywah. cakap tk serupa bikin. hee x)
im still searching though.
kena consider qualification of the universiti lagi.
kalau boleh, of courselah im hoping for the scholarship.
tk lah menyusahkan orang tua.. kan?
tp mcm my dad kata, kalau tk dpt, dia nk biaya.
anyway, if my dad nk tanggung, then i might be choosing yg less expensive.
surely not ireland lah kan.
6 tahun rm SATU JUTA weyhh! -.-"
jadi, selepas saya check di JPA punya site di sini ,
saya jumpa Universitas Andalas, Padang.
setahu saya, view dia tersangat lawa memandangkan U tu di atas bukit.
tapi itupun tk sure lagi utk belajar kat situ. @sakit
masih mencari. hmm.
masih dalam dilema jadi sebarang kemungkinan akan diupdate later ya.

whatsoever: terlupa dh pulangkan buku teks est. artikel apa nk baca nii @soal

No comments: